קאפקייקס בטעם שוקולד
קאפקייקס כ 10-12 יחידות תלוי בגודל התבנית

חומרים:
1/2 1 כוסות קמח רגיל + 2 כפות קקאו + 2 כפיות אבקת אפייה
1 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
1/2 כפית מלח
10 גרם שוקולד מריר (מומס)
1 כפית תמצית וניל
1 כוס מים פושרים
* זאת לא טעות, אין במתכון הזה ביצים
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה גדולה, ומוסיפים תוך כדי בחישה את השמן, המים והשוקולד המומס.
2. יוצקים לתוך תבנית שקעים או כוסות מיוחדים לאפיית קאפקייקס (נמכר בחיות לכלים חד פעמיים).
3. אופים בתנור שחומם מראש על 170 מעלות.
* זמן האפייה משתנה מתנור לתנור מדובר בערך ב 30 דקות (אחרי 20 דקות מומלץ לבדוק עם קיסם).
לאחר שהם התקררו אפשר להתחיל במלאכת העיצוב.
הקצפת:
500 מ"ל קצפת צמחית
חבילה פודינג אינסטנט וניל
אופן ההכנה:
מקציפים במיקסר עד לקבלת קצב יציב וחזק
הזילוף: מחלקים את הקצפת ל- 3 חלקים

חלק אחד משאירים לבן, ואת השניים האחרים צובעים בצבעי מאכל במרקם ג'ל (ניתן להשיג בחנויות המתמחות).
מכניסים לתוך שקיות זילוף עם צנטר כוכב ו/או צנטר עגול חלק (ניתן להשיג בחנויות המתמחות) ומזלפים על הקאפקייק בתנועה מעגלית, עד להיווצרות הר קצפת.
את הקצפת אפשר לעטר עם חיתוכי בצק סוכר לבן בצורת כוכבים, פרחים, לבבות, פתיתי שלג כיד הדמיון הטובה עליכם.
