לחץ על הקטגוריה ע"מ לראות את האפשרויות:
א א א

מאפייני טקסט

שינוי ניגודיות

שינוי צבעים

חיווי פוקוס

כפתורי עצירה

כללי

גלול לעוד אפשרויות

דפי סוכר אכילים

04/07/2025

מה זה דף סוכר וממה הוא עשוי?
כשמו כן הוא - דף עשוי מסוכר וחומרים מייצבים, עליו ניתן להדפיס כל תמונה או עיצוב במדפסת מיוחדת עם צבעי מאכל.
ההדפסה מתקבלת באיכות גבוהה, והדף משמש לקישוט עוגות, קאפקייקס, עוגיות ועוד.
דפי סוכר ידועים גם כ"דפים אכילים".
למידע על תהליך ההזמנה, אופן השימוש ומחירים לחצי כאן.

איך זה מתבצע?
שולחים לי תמונה או מתארים לי מה רוצים, ואני עורכת ומכינה להדפסה.
התמונה מודפסת במדפסת ייעודית על דף סוכר איכותי.
כשאת מקבלת את התמונה, צריך לקלף בעדינות את הדף מהשקף ומניחה אותו על העוגה.
דף סוכר לרוב לא מכסה את כל שטח העוגה ולכן מקובל לקשט מסביב בזילופי קצפת ו/או סוכריות צבעוניות ואלמנטים מבצק סוכר.

איך שומרים דף סוכר עד לשימוש?
 שומרים 
בשקית סגורה ואטומה, במקום קריר ויבש - אין להכניס למקרר!

חשוב מאוד:
את דף הסוכר מניחים רק על עוגה בטמפרטורת החדר. - אם העוגה קרה - תיווצר התעבות שתקלקל את המראה.
אם העוגה חמה - הדף עלול להינמס.

איך לשדרג את ההדבקה של דף סוכר על גבי העוגה?
דף סוכר מאוד דק ולכן כשמניחים אותו חשוף על גבי עוגה עם קרם 
לפעמים נוצרות בועיות ושקצת מקלקלות את המראה.
לכן אני ממליצה בחום, להדביק את הדף גם על בצק סוכר מרודד או למרוח בגב התמונה צימקאו מומס
– זה נותן יציבות לדף ומפחית סיכון לקמטים או נזילות.

למה לבחור בדפי סוכר?
דף סוכר או בשמו השני דף אכיל, 
הפך לאחד הכלים הכי פופולריים בעולם העוגות המעוצבות - ובצדק!
✔️ הם חוסכים זמן ומאמץ.
✔️ מאפשרים קישוט מרשים ללא צורך בניסיון קודם (כל אחד יכול).
✔️ מתאימים אישית לכל נושא, אירוע או חוגג, ניתן להדפיס כל תמונה שרוצים.
✔️ מעניקים לעוגה מראה מקצועי ומהמם.
✔️ דפי סוכר לא מכילים גלוטן כך שמתאימים לעיצוב עוגות לחולי צליאק.

אופן השימוש:
1. עד למועד השימוש שומרים את הדף בשקית סגורה במקום יבש וקריר (לא מקרר)
2. אופים את העוגה יום לפני האירוע
3. מורחים על העוגה קרם כלשהו (גאנש/ממרח שוקולד שאוהבים)
4. מוציאים את הדף מהשקית, ומניחים בזהירות על העוגה בטמפרטורת החדר.
5. מקשטים מסביב בזילופי קצפת או סוכריות.

מה זה "הדפס עומד"?
זוהי דרך יצירתית להפיק אלמנטים עומדים לקישוט עוגה:
מדפיסים רק את הדמויות או הצורות הרצויות.
גוזרים אותן בעדינות (בסכין גרפיקאים או מספריים).
מורחים צימקאו בגב הדמות ומדביקים שיפוד עץ או מקל סוכריה.
לאחר שהצימקאו מתקשה, מתקבלת  מעין "סוכריה על מקל" שנועצים על גבי העוגה.

לסיכום:
אם את רוצה להפוך את העוגה לחוויה מרגשת ומעוצבת, שלחו לי תמונה, ואני אעשה את הקסם.
אם זאת תמונה פרטית – שלחו לי אותה בוואטסאפ 052-3653130.
אם זאת תמונה מהאינטרנט - ספרי לי מה הסגנון או הנושא – אני אשלח לך מגוון אפשרויות לבחירה.
אני עורכת, מוסיפה כיתוב, שולחת צילום מסך לאישור – ורק אז מדפיסה.