לחץ על הקטגוריה ע"מ לראות את האפשרויות:
א א א

מאפייני טקסט

שינוי ניגודיות

שינוי צבעים

חיווי פוקוס

כפתורי עצירה

כללי

גלול לעוד אפשרויות

אתגר היאכטה

14/06/2020

כששואלים אותי, מה אני הכי אוהבת את בעבודה שלי, אני עונה האתגרים שלעולם לא נגמרים. גם לאחר יותר מ 10 שנים בהן אני מעצבת עוגות בבצק סוכר, אני נתקלת באתגרים חדשים.

הפעם, עוגה עם פיסול של יאכטה עם מפרשים לפולי הסקיפר שאישתו הזמינה לו בהפתעה. 

היה קשה למצוא תמונות טובות של יאכטות, כדי להבין את המבנה המדוייק מה גם שיש המון דגמים ובכל תמונה זה נראה קצת אחרת.
בנוסף איך יוצרים את המפרשים שיהיו מספיק יציבים לשינוע העוגה?

מזל שבכל זאת הצלחתי למצוא מספר תמונות טובות
כולל תרשים של מבנה יאכטה, ובעזרתם פיסלתי בבצק סוכר את היאכטה.
את המפרשים הכנתי מנייר אורז שהדבקתי אחד לשני עם חומר שנקרא נפאז' 
וככה התקבל מפרש עדין, קל משקל ויציב.

העוגה העליונה של העוגה היא בעצם עוגת דמי, מה שעזר לי לייצב את מבנה היאכטה
ולהכין את הכל מבעוד מועד. 

הצדפים עשויים בצק סוכר, בעזרת תבניות מיוחדות
והמגדלור עשוי במדף סוכר אכיל.

כפי שביקשה הלקוחה
הקומה התחתונה, בקוטר 28, עוגת שוקולד חלבית במילוי גאנש שוקולד מריר.

את העוגה צבעתי בצבעי איירבראש ומנצנצים של חברת מג'יק קולוס.
וכרגיל העוגה צולמה על אחד הרקעים הנפלאים של איריס בן שושן.