לחץ על הקטגוריה ע"מ לראות את האפשרויות:
א א א

מאפייני טקסט

שינוי ניגודיות

שינוי צבעים

חיווי פוקוס

כפתורי עצירה

כללי

גלול לעוד אפשרויות

קאפקייקס בטעם שוקולד

07/11/2016

קאפקייקס  כ 10-12 יחידות תלוי בגודל התבנית

חומרים:
1 וחצי כוסות קמח רגיל + 2 כפות קקאו + 2 כפיות אבקת אפייה
1 כוס סוכר
1/4 כוס שמן רגיל
1 כוס מים

* זאת לא טעות, אין במתכון הזה ביצים

אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה גדולה, ומוסיפים תוך כדי בחישה את השמן והמים.
יוצקים לתוך תבנית שקעים או כוסות מיוחדים לאפיית קאפקייקס (נמכר בחיות לכלים חד פעמיים).
אופים בתנור שחומם מראש על 170 מעלות.
זמן האפייה משתנה מתנור לתנור מדובר בערך ב 30 דקות (אחרי 20 דקות מומלץ לבדוק עם קיסם).

לאחר שהם התקררו אפשר להתחיל במלאכת העיצוב.

הקצפת:
500 מ"ל קצפת צמחית
חבילה פודינג אינסטנט וניל

אופן ההכנה:
מקציפים במיקסר עד לקבלת קצב יציב וחזק

הזילוף: מחלקים את הקצפת ל- 3 חלקים

חלק אחד משאירים לבן, ואת השניים האחרים צובעים בצבעי מאכל במרקם ג'ל (ניתן להשיג בחנויות המתמחות).

מכניסים לתוך שקיות זילוף עם צנטר כוכב ו/או צנטר עגול חלק (ניתן להשיג בחנויות המתמחות) ומזלפים על הקאפקייק בתנועה מעגלית, עד להיווצרות הר קצפת.

את הקצפת אפשר לעטר עם חיתוכי בצק סוכר לבן בצורת כוכבים, פרחים, לבבות, פתיתי שלג כיד הדמיון הטובה עליכם.